Ken jij VMBO'ers die dit jaar eindexamen doen? Nodig ze uit voor de opleiding tot verpleegkundige!

9 maart 2018 om 16:15 lokaal Deel je nieuws

Eind augustus start Rivas in samenwerking met MBO Utrecht een BBL opleiding Verpleegkunde, speciaal voor studenten die net van het VMBO komen. Ken jij scholieren die dit jaar eindexamen doen in het VMBO TL, GL of Kader die mogelijk interesse hebben in een leuke opleiding en mooie baan als verpleegkundige binnen Rivas? Nodig ze dan uit voor onze informatieavond aanstaande dinsdagavond 13 maart van 19.00 tot 20.30 uur.

Speciaal voor net gediplomeerde VMBO-ers hebben Rivas en MBO Utrecht een speciaal traject ontworpen waarin de leerling uiteindelijk wordt opgeleid tot MBO Verpleegkundige.
Deze BBL opleiding duurt 3,5 jaar. Met een groep leeftijdsgenoten start de leerling met een introductieperiode van 4 weken op school. Daarna gaat de leerling nog 1 dag per week naar school (met af en toe een lesweek) en loopt gemiddeld 20 uur per week stage in een leerteam binnen Rivas.
Hier oefenen de leerlingen met elkaar èn onder begeleiding van een werkbegeleider de dingen die op school zijn geleerd. Tijdens deze periode ontvangt de leerling zakgeld à € 347,- per maand.
Na de basisperiode start de leer-arbeidsovereenkomst en blijft de leerling wekelijks één dag per week naar school gaan en werkt tijdens de opleiding in verschillende domeinen binnen Rivas.

Dinsdagavond 13 maart a.s. wordt een informatieavond gehouden op afdeling C4 Rivas Academie in het Beatrixziekenhuis, voor geïnteresseerde scholieren en hun ouders.
Docenten van MBO Utrecht en medewerkers van Rivas Academie vertellen dan over de opleiding, geven een inkijkje in de opleiding en het beroep en staan klaar om alle vragen van de VMBO’ers (en hun ouders) te beantwoorden.

De vacature voor deze opleiding staat inmiddels op werkenbijrivas.nl.

Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met Rivas Academie, (0183) 64 3999 optie 2, vervolgens optie 4.

advertentie
advertentie