Vlnr Chisom Akubueze , Sven Quadvlieg, Dion van Zanten, Boyd Campbell (keeper)
Vlnr Chisom Akubueze , Sven Quadvlieg, Dion van Zanten, Boyd Campbell (keeper) R.Campbell

Vier Gorkummers  door de knvb gescout en geselecteerd

10 maart 2018 om 17:18 Sport/sport Deel je nieuws

Na het winnen van de KNVB Zwaluwen jeugdbeker en het behalen van twee kampioenschappen in de 1e klasse zijn er met regelmaat scouts te vinden rond de wedstrijden van Unitas JO11-1. De prestaties van het team van Jasper v Dijk en Gijs v/d Wiel zijn in het district Zuid-1 opgevallen.

Een aantal weken geleden ontvingen de bij de foto genoemde roodbroeken uit Gorinchem een uitnodiging van de KNVB om deel te nemen aan "selectie-activiteiten".  Deze behoren tot de hele regio Den Bosch-Tilburg-Breda-Dordrecht-Tiel.

Onder leiding van een talentencoach en veel scouts hebben de 6 gescoute keepers en 32 gescoute voetballers afgelopen weken twaalf 'twin games" gespeeld in Oosterhout. Zaterdag 10 maart ontvingen alle vier de Unitassers het geweldige  bericht "dat ze door zijn". 

Uniek in dit selectiegebeuren is dat zo'n groot aantal spelers uit een team op de kandidatenlijst is geplaatst en daarmee gerenommeerde verenigingen als Oranje-Wit, deBaronie, FcEngelen en de andere Gorkumse verenigingen ver achter zich laat.

advertentie
advertentie