Het is bijna precies één jaar geleden dat de Gorcumse vestiging van New York Pizza opende in het Piazza Center.
Het is bijna precies één jaar geleden dat de Gorcumse vestiging van New York Pizza opende in het Piazza Center. Tim Hartman
ADVERTORIAL

New York Pizza is jarig én trakteert op gratis tweede pizza

17 juni 2020 om 12:17 Zakelijk

GORINCHEM Het is bijna precies één jaar geleden dat de Gorcumse vestiging van New York Pizza opende in het Piazza Center. Op 21 juli om precies te zijn. Maar pizzaliefhebbers hoeven niet nog een maand te wachten, want de jarige trakteert deze week al: van 15 tot en met 21 juni zijn alle tweede pizza’s gratis.

door Tim Hartman

Op zondag 21 juli vorig jaar ging de Gorcumse New York Pizza officieel open, maar omdat er voor die tijd al een maand lang proef werd gedraaid kan er gezegd worden dat de vestiging deze week haar verjaardag viert. En wie jarig is moet trakteren, zo vindt eigenaar Redouan Ahbiti.

,,Ik zat met een kaart met de grootste plekken in Nederland zonder winkel. Ik zag Gorinchem, deed wat research naar de inwoners en de stad en was verkocht. Dit is mijn plaats, tijd en mijn kans”, zo vertelde Redouan een jaar geleden in deze krant hoe hij in Gorinchem terecht kwam. Nu is hij alweer een jaar verder met zijn New York Pizza-vestiging. ,,Het jaar is voorbij gevlogen”, vertelt hij. ,,We hebben een jaar lang geknald met z’n allen en dat is heel goed gedaan. We merkten in de eerste maanden nog niet zo dat er behoefte was aan een New York Pizza, maar we hebben hard gewerkt om de mensen te overtuigen om bij ons een pizza te komen halen. Dat is goed gelukt.”

Redouan, die ook een New York Pizza in Breda runt, heeft dan ook goed zijn best gedaan om goed contact te krijgen met de mensen in Gorinchem middels verschillende acties. ,,Bij de opening hebben we duizend pizza’s voor één euro verkocht. De omzet daarvan hebben we gedoneerd aan KiKa. Vervolgens hebben we honderd pizza’s gedoneerd aan het Leger des Heils en we hebben ook Gorinchem Beweegt geholpen met lunches tijdens sportdagen voor kinderen. We hopen en denken dat de mensen ons nu weten te vinden. Als er bijvoorbeeld een toernooi wordt gehouden, kunnen wij altijd helpen met het verzorgen van lunches. We willen ook bekend staan als een winkel die zulke dingen doet voor de stad.”

Tijdens de coronacrisis konden mensen hun pizza’s blijven afhalen of laten bezorgen bij New York Pizza. ,,In die periode hebben we ook pizza’s bij het Beatrixziekenhuis gebracht. Dat was een initiatief dat we eerst in Breda al hadden gedaan. Sommigen dachten dat we Domino’s nadeden, maar dat was dus niet zo. Je probeert gewoon iets goeds te doen voor de mensen.”

Na een jaar lang kennis gemaakt te hebben met Gorinchem hoopt Redouan vanaf nu nog meer mensen in Gorinchem te kunnen overtuigen van de kwaliteit, service en snelheid van New York Pizza. Redouan: ,,Juist als er een keer iets fout gaat, horen we dat ook graag. We werken met een jong team dus natuurlijk maken die jongens wel eens een foutje. Dat horen we graag, want dan kunnen we het samen met de klant oplossen. Laat dus altijd een review bij ons achter, zo kunnen we in kwaliteit blijven groeien.”

Deze week is er een extra goede reden om een pizza te bestellen, want deze hele week, van 15 tot en met 22 juni zijn alle tweede pizza’s gratis. ,,Hoewel dit een drukke week wordt, leveren we dezelfde kwaliteit, service en snelheid die de mensen van ons gewend zijn”, verzekert Redouan.

advertentie
advertentie