Dorine en Hans: ,,We kunnen klanten nu een totaalpakket bieden."
Dorine en Hans: ,,We kunnen klanten nu een totaalpakket bieden." Eline Lohman
Woonstyling

‘We bieden nu totaalpakket’

13 oktober 2020 om 14:12 Zakelijk

GORINCHEM Woonstyling Gorinchem verhuisde eind maart naar haar nieuwe pand aan de Kwekelstraat 2 en toen ging de stad dicht en de winkel open. Gelukkig is het sindsdien al vanaf minuut één goed druk bij Woonstyling Gorinchem

door Eline Lohman

Dorine Schaaf weet het nog heel goed: 26 maart opende de nieuwe zaak, middenin de coronatijd. ,,We dachten: ‘we zien wel’, maar het was al gelijk heel druk. Mensen wilden en willen nog steeds hun huis verbouwen en dat merken wij duidelijk. Het is ongekend! Wij hadden al langer de wens om naar een groter pand te verhuizen, maar we wilden eigenlijk niet uit de binnenstad weg en als het even kon, niet uit deze straat. Toen we de mogelijkheid hadden om dit pand te kopen, hebben we het gelijk gedaan. Mooi, want we groeiden op de oude locatie – iets verderop in de straat – uit ons jasje en nu hebben we een vier keer zo groot pand.”

Bij Woonstyling Gorinchem, dat al 17 jaar bestaat, is alles te vinden dat binnen is: pvc vloeren, laminaat, gordijnen, binnen- en buitenzonwering en sinds kort ook behang en kasten op maat. Dorine: ,,We kunnen klanten nu een totaalpakket bieden. Je hoeft niet meer naar meerdere winkels toe, want bij ons vinden mensen alles voor binnen onder één dak.”
Bijvoorbeeld voor wie een pvc vloer zoekt, nog steeds dé trend. ,,Het lijkt net hout, maar dat is het niet. Je kunt een pvc vloer heel goed combineren met vloerverwarming, vanwege de perfecte geleiding. Voor het najaar zien we ook een aantal trends: rustige kleuren en prints, zoals poederroze en een warme kleur als kastanjerood. Kleuren als beige en grijs blijven; die zijn niet meer uit de interieurs weg te denken. Maar tegelijkertijd verkopen we ook gewaagde karpetten en opvallend behang.”

PERSOONLIJK ADVIES Oktober is woonmaand, dus wie met eigen ogen wil zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van artikelen voor in huis, kan langskomen in de zaak. Daar krijgen mensen een persoonlijk advies. ,,Wij kijken samen met de klant wat bij elkaar past. Dat doen we door te luisteren naar de klant en door een advies op maat te geven. Je kunt iets in een tijdschrift hebben gezien of op internet, maar het moet ook bij jou passen.”

OPVOLGER Een opvolger hebben Hans en Dorine al op het oog, namelijk hun zoon Djordy. Hij is nog geen eigenaar van Woonstyling Gorinchem, maar met zijn 22 jaar is hij volop bezig om het vak te leren. Eigenhandig verbouwde hij een groot deel van het nieuwe pand en die gedrevenheid maakt hem in de toekomst een goede opvolger van Hans en Dorine. Wat altijd zal blijven, is de gastvrijheid, zegt Dorine, zittend aan een grote tafel achterin de winkel. ,,We zijn van een klein naar een groot pand gegaan, maar onze gastvrijheid en service is hetzelfde. Iedereen krijgt bij ons evenveel aandacht.”
Op de website www.woonstylinggorinchem.nl is vast een voorproefje te vinden van de mogelijkheden die de Gorcumse winkel allemaal biedt in woonstyling.

advertentie
advertentie