Themamiddag COPD

19 september 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Netwerk longverpleegkundigen Zuid-Holland Zuid organiseert dinsdag 23 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur een themamiddag over de aandoening COPD. De themamiddag vindt plaats in het Grand Café van Het Gasthuis, naast het Beatrixziekenhuis in Gorinchem.

Een longarts, longverpleegkundige en fysiotherapeut verlenen hun medewerking aan deze bijeenkomst. Door middel van verschillende presentaties wordt uitgelegd wat COPD is en krijgt men informatie over inhalatiemedicatie en zuurstofgebruik. Een forum van specialisten beantwoordt vragen van de deelnemers. Luchtpunt, het Astmafonds, Rivas Extra, Nutricia en Tefa-Portanje zijn met stands aanwezig. Vanaf 14.30 uur is de zaal open en is er gelegenheid om de stands te bezoeken en een kopje koffie of thee te drinken. Ook in de pauze kunnen de stands bezocht worden en kunnen aanwezigen schriftelijk vragen indienen voor het forum.

Een ieder die COPD heeft of iemand kent in zijn naaste omgeving is van harte welkom.nDeelname is gratis en is alleen mogelijk na aanmelding. Dit kan tot 16 oktober via Rivas Zorglijn, telefoon 0900-8440 (lokaal tarief).

advertentie
advertentie