Cursus persberichten schrijven

16 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - Hoe promoot je op een creatieve manier je (sport) vereniging in de huis-aan-huisbladen. Wat zijn nu precies de eisen die gesteld worden aan het schrijven van een persbericht. Ontdek in één dag het geheim van een goed verhaal. Op woensdag 14 november wordt een eendaagse basiscursus journalistiek schrijven gegeven in de Veste in Woudrichem.

De cursus is bedoeld voor mensen die regelmatig hun nieuws aanbieden aan de huis-aan-huisbladen, maar ook voor mensen die verslagen moeten schrijven voor hun verenigingsorgaan of website. Leer alles over de basis van een persbericht en van een goede alinea-indeling.

Deelnemers krijgen een boekje van de Stichting Sportvraagdat speciaal voor deze cursus is geschreven, boordevol tips en praktijkvoorbeelden. De cursus wordt gegeven door Gera de Leeuw, journalist en internetredacteur. Het unieke is dat de cursus na 1 dag niet is afgelopen. Thuis kun je verder met de lesstof en dankzij e-mailcontact met de docent krijg je ook na deze workshop nog antwoord op specifieke vragen. De cursus wordt aangeboden voor 70 euro. De workshop duurt van 9.30 tot 15.00 uur.

u Meer informatie over de cursus op www.schrijvenkunjeleren.nl. Opgeven via e-mail: cursus@deleeuwtekstbureau.nl/

advertentie
advertentie