Ruzie in botsauto’s

6 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – In de keuken van een woning aan de Arkelstraat heeft op zondagavond 4 november brand gewoed. De brand ontstond doordat een kunststoffen dienblad op het vuur van het gasfornuis lag. Dit brandje werd geblust met een hoeveelheid water. Dit had tot gevolg dat er een steekvlam ontstond die rechtstreeks de afzuigkap inging. De brandweer bluste de brand.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De keuken liep aanzienlijke brand - en roetschade op. De straat werd enige tijd afgesloten ten tijde van het incident.

DALEM – Een 16-jarige jongen uit Hellouw is op 1 november 2007 op het fietspad langs de Graaf Reinaldweg richting Gorinchem tegen een boom gebotst. Mogelijk reed de jongen te hard en verloor hij de controle over zijn voertuig. Hij is met een gebroken onderbeen naar het ziekenhuis in Gorinchem vervoerd. Er was geen alcohol in het spel.

GORINCHEM – Ruzie in de botsauto’s heeft een aanhouding opgeleverd. Een 13-jarige jongen uit Gorinchem zat met een vriend in de botsauto’s bij de kermis aan de Groenmarkt in Gorinchem. Op een gegeven moment zat een aantal botsauto’s klem. In een zat een 15-jarige jongen uit Gorinchem die wilde dat de 13-jarige aan de kant ging. Deze deed dat niet. Hierop sloeg de 15-jarige de andere jongen met zijn vuist in het gezicht. Het slachtoffer had een pijnlijk oog hierdoor.

Agenten hielden de 15-jarige verdachte aan op donderdag 1 november.

advertentie
advertentie