Spik & Span - Squeeky Club Edition

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – De nieuwe editie van Spik & Span staat gepland voor zaterdag 24 november, dit keer in Hipper bij de Nieuwe Kolfbaan. Spik & Span biedt de inwoners van Gorinchem en omliggende plaatsen in de doelgroep van 18-plus een dance evenement.

Spik & Span is een dance evenement waar de muziekstijlen Club, House & Techno in vertegenwoordigd zijn. Deze muzieksoort is zeer populair. Veel Gorcumers en ook jongeren uit de regio wijken voor zo’n feest uit naar de grote steden, maar dat het in Gorinchem ook mogelijk is, is wel gebleken na het succes van de voorgaande edities van Spik & Span.

24 november gaat de vierde editie van Spik & Span plaatsvinden in Hipper. Deze lokatie past beter bij het concept Spik & Span. De zaal biedt ruimte aan ruim 250 feestgangers. Van 22.00 uur tot 03.30 uur kunnen zij los gaan met de DJ’s L.Win, South District en Cliff Coenraad. De entree bedraagt 10 euro. Er is geen voorverkoop.

Voor meer informatie over dit evenement: www.spik-en-span.nl. Deze organisatie is ook te vinden op de bekende community sites Hyves en Partyflock. Naderhand zal wederom het gemaakte beeldmateriaal van die avond op de website worden geplaatst. Korte impressies van de vorige edities zijn ook streaming te bekijken op www.spik-en-span.nl. De organisatie wil wederom de trouwe sponsors bedanken voor hun aandeel in het mede mogelijk maken van dit unieke evenement.

advertentie
advertentie