Achilles kansloos

13 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Achilles heeft een kansloze 25-14 nederlaag geleden tegen HWC uit Vlaardingen.

De Gorcumse handballers startten zwak. In de verdediging werd niet scherp verdedigd en in de aanval werden de kansen niet omgezet in doelpunten. Het resultaat was dat binnen vijftien minuten de Gorcumse handballers een achterstand van 10-2 opliepen. Met een ruststand van 14-6 was de winnaar in feite al bekend: HWC.

In de tweede helft herpakte Achilles zich. Verdedigend stond de ploeg er nu wel en in de aanval was er meer beleving. Met name Ruben Sprangemeijer wist in deze fase veelvuldig te scoren met uitstekende afstandschoten. Achilles kon de inhaalslag echter niet doorzetten, waardoor HWC verdiend de winnaar werd met 25-14.

Topscorer aan Achilles-zijde was Ruben Sprangemeijer met zevem doelpunten. Arjan de Vos maakte er drie, John Kouwenhoven, Patrick Favier, Hans van der Laan en Maurice Favier scoorden ieder eenmaal.

Zondag speelt Achilles wederom een zware wedstrijd. Dan is om 12.15 uur in de Van Rappardhal Conventus uit Zwijndrecht de tegenstander.