Info-avond over reuma

19 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Dr. W. van de Graaff, de nieuwe reumatoloog verbonden aan het Beatrixziekenhuis te Gorinchem zal op woensdag 28 november 2007 belangstellenden vertellen over reuma in het algemeen, de nieuwe medicijnen, beschikbaar voor reumapatiënten. In het bijzonder zal hij ingaan op Polymyalgia Rheumatica, kortweg PMR of spierreuma genoemd.

Vaak hebben mensen al een hele zoektocht achter de rug, voordat de diagnose PMR wordt gesteld. Hierover, en over de klachten die bij PMR horen zal dr. van de Graaff ons meer kunnen vertellen. Er zal ook gelegenheid zijn om vragen te stellen.Er zullen ook nog diverse hulpmiddelen te bezichtigen zijn die het leven van mensen met reuma makkelijker maken.

De avond wordt georganiseerd door de reumapatiëntenvereniging regio Goirnchem en wordt gehouden in: Sociaal Cultureel Centrum De Bolderik, Nanningh Keijserstraat 2 te Sleeuwijk. De zaal gaat open om 19.30uur, de avond begint om 20.00 uur. Het eerste kopje koffie/thee krijgt u aangeboden door de reumapatiëntenvereniging. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie