Getuigen gezocht

1 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling ter hoogte van restaurant “KEES” aan de Grote Markt in de nacht van zaterdag op zondag 25 november.

Twee jongens in de leeftijd van 20 en 21 jaar liepen omstreeks 3:30 uur op de Grote Markt richting de Westwagenstraat waar zij een groepje van vijf meisjes tegenkwamen. De 20-jarige jongen groette één van de meisjes waarna een jongen fietsend kwam aanrijden en vroeg wat er tegen zijn nichtje werd gezegd. Op dat moment vormde zich een groep jongens om de situatie heen waarna de 20-jarige jongen werd geslagen. Zijn vriend, de 21-jarige jongen, wilde hem helpen en kreeg daarbij klappen in zijn gezicht en liep hierbij een schouderbreuk op waarbij zijn arm uit de kom raakte.

De 20-jarige jongen liep diverse kneuzingen op aan zijn hoofd, nek, borstkas, ribben en benen. Na de mishandeling zijn beide jongens naar het Paardewater gerend en vervoerd naar de 1e hulp van het Beatrixziekenhuis. Beide jongens hebben aangifte gedaan bij de politie in Gorinchem.

Van enkele daders is een summier signalement bekend, maar dit heeft nog niet geleid tot de identiteit van deze daders. De politie roept getuigen van deze mishandeling op om zich te melden. Heb jij/heeft u iets gezien van deze mishandeling of heb jij/heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 of via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

advertentie
advertentie