Fusala Boyz voorkomt monsterverlies

11 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Fusala Boyz leken een monsternederlaag te moeten slikken tegen Eteha. Na 23 minuten stond er een 0-7 tussenstand op het scorebord. Uiteindelijk wisten de Gorcumse zaalvoetballers zich terug te knokken naar een 6-9 eindstand.

Mohammed Boukrouche, Tuncay Arslan en Tutu N’Dona zorgden voor een 3-7 ruststand. Na de hervatting schoten Hassan Inanli en Arslan hun ploeg zelfs naar 5-7, voordat Eteha het net net weer wist te vinden. Inanli schoot de 6-8 binnen, maar het slotakkoord was voor de Papendrechters.

Overigens viel keeper Aljan Dekker (Stedoco A1) al na zes minuten geblesseerd uit. Tijdens het inspelen kneusde hij zijn vingers.\

Hoofdklasse kansloze missie voor GDC

GORINCHEM - Voor GDC 1 is de hoofdklasse een kansloze missie. Opnieuw werd kansloos verloren. Ditmaal in Schiedam. Even mocht GDC op voorsprong staan toen Henk Houweling won na de remise van Rik Verboon. Daarna boekte Schiedam een serie overwinningen op Pelle Sterk, Theo de Swart, Theo Voorspuij en Arthur de Swart, die het team tot nu toe aardig op de been hielden maar nu in de malaise deelden. Bij GDC slaagden Martijn de Leeuw, Ger Verhoeven, Mijndert Verkaik en Niek Verkaik er in de punten met hun tegenstanders te delen. Helemaal hoeft GDC het nog niet op te geven, want ook Hardinxveld en Maastricht kregen weer klappen.

GDC 2 krijgt de smaak steeds beter te pakken. Ditmaal moest Alblasserdam eraan geloven. Met een 11-9 zege gingen de Gorcumers huiswaarts.