Specsavers Horen

22 juli 2008 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Dat je voor een oogmeting en een nieuwe bril bij Specsavers aan de Westwagenstraat terecht kan, weten de meeste inwoners van Gorinchem al jaren. Maar klanten kunnen er nu ook terecht voor hoorzorg.

Machteld Hattingh, gediplomeerd audioloog, is sinds kort in de winkel aanwezig om iedereen met hoorproblemen te helpen. ,,Een goed gehoor is van essentieel belang. Helaas is het nog steeds zo dat de meeste mensen te lang wachten met het ondernemen van actie als hun gehoor achteruit gaat. Bij Specsavers proberen we de mensen bewust te maken van het feit dat een goed gehoor heel belangrijk is voor je sociale leven. Maar ook dat een hoortoestel niet iets is waar iemand zich voor moet schamen.”

Specsavers Audiciens biedt een breed assortiment professionele digitale hoortoestellen, die bovendien heel scherp geprijsd zijn. Hattingh: ,,Net als in de optiek kunnen de mensen bij ons ook kiezen voor de 2VOOR1-aanbieding. De volledig gediplomeerde register audicien helpt en begeleidt de klant bij een correcte hooraanpassing.

advertentie
advertentie