Zomer Kanjershow op Groenmarkt

12 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Richard van Iperen presenteert zaterdag tijdens de zomerfeestweek de Zomer Kanjershow op de Groenmarkt in Gorinchem. Er vinden optredens plaats van onder andere Popstar Marilyn (bekend van SBS 6 Popstar & Dancing Queen), The Fluffergirls, Marloes van Ridols en nog véél meer. Tussen de optredens en muziek is het tijd voor de ‘Kanjer Prijzenslag’ waarin leuke prijzen zijn te winnen. De hele middag zal live worden uitgezonden door Vestingstad 107.1 FM. De Zomer Kanjershow vindt plaats op de Groenmarkt van 14.00 -17.00 uur.

De regiobands zijn sterk vertegenwoordigd in de editie van de Feestweek 2008. De derde regioact Stylevation Army mag dan wel niet zelf muziek maken, maar energiek zijn zij des te meer. Voorafgaand aan het optreden van “über-urban-act” The Opposites zal de kleurrijkste urban-act van Gorcum en omstreken zijn kunsten vertonen: The Devastators

Jamai werd op slag een bekende Nederlander toen hij in 2003 de Idols-finale won. De jaren na Idols hebben hem geen windeieren gelegd. Begin juni van dit jaar won Jamai de musical-award voor beste mannelijke bijrol in de grote musicals. Daarmee bewijst hij over meerdere talenten te beschikken...

Wie zich afvraagt waar hij Jeroen van de Boom ook alweer van moet kennen, moet even terug in de tijd. Jeroen presenteerde voor zijn succesvolle jonge carrière als zanger veel televisie-programma’s. Echt heel bekend werd hij natuurlijk met het nummer “Jij bent zo” dat in Nederland en België met gemak goud werd.

u Volgende week in deze krant een special over de zomerfeestweek in Gorinchem met daarin de programma’s van de feestweken op de Groenmarkt, Varkenmarkt en Arkelstraat.

advertentie
advertentie