DJS Hekwerken & Toegangstechniek ontvangt keurmerk voor veilig hekwerk

10 juli 2009 om 00:00 Nieuws

VUREN - DJS Hekwerken & Toegangstechniek uit Vuren is vanaf heden HEKMERK gecertificeerd. HEKMERK is een door de Nederlandse Hekwerk Industrie (NHI) geïnitieerd keurmerk dat zichtbaar maakt welke producten en bedrijven voldoen aan de Europese wetten, regels en veiligheidsnormen op het gebied van hekwerk en poorten. Daarnaast staat het keurmerk ook garant voor specialistische vakkennis, hoogwaardige kwaliteit en professionele dienstverlening.

Voor de klanten van DJS Hekwerken betekent het keurmerk dat zij verzekerd zijn van een gecertificeerd product en een gecertificeerd bedrijf, en dat zij een verantwoorde en veilige keuze maken. Want bij de installatie van een hekwerk gaat veiligheid boven alles. Zeker wanneer sprake is van beweegbare delen, is het van levensbelang dat aan alle geldende veiligheidseisen wordt voldaan. Niet alleen met het oog op persoonlijk letsel, maar ook vanuit juridisch perspectief. Verzekeraars kunnen naar het keurmerk vragen bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. En het ontbreken van het keurmerk kan zelfs een grond zijn om niet tot uitkering over te gaan.

Het keurmerk biedt klanten ook de zekerheid dat DJS Hekwerken een bedrijf is waar een stevige organisatie achter staat. De NHI ondersteunt haar leden actief bij het op peil houden van het kennisniveau rondom certificering, veiligheidscriteria en Europese wet- en regelgeving. Daarnaast stimuleert de NHI een transparante, professionele en uniforme dienstverlening. Voor de klanten van DJS Hekwerken vertaalt zich dit in duidelijke afspraken, glasheldere informatie en goede leveringsvoorwaarden.

Hekwerkbedrijven en hun producten moeten voldoen aan de wettelijk opgelegde Europese veiligheidsnormen. Om hekwerkbedrijven te stimuleren zich aan deze normen te houden, heeft de NHI een veiligheidskeurmerk in het leven geroepen: HEKMERK. DJS Hekwerken heeft een strenge certificatieprocedure doorlopen om voor dit keurmerk in aanmerking te komen. Bovendien wordt het bedrijf jaarlijks geïnspecteerd door een onafhankelijk instituut.

advertentie
advertentie