IJsjes en klustips bij opening Praxis

21 juli 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De nieuwe Praxis-vestiging aan Spijksedijk 24d in Gorinchem opent op woensdag 22 juli de deuren. Een feestelijke gebeurtenis die zeker niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Zo kunnen klanten van woensdag tot en met zaterdag profiteren van allerlei kortingen en staan leuke activiteiten voor jong en oud op het programma. Klusexpert Thomas Verhoef van Eigen Huis en Tuin geeft zaterdag 25 juli een klusworkshop en bovendien zijn tal van mooie prijzen te winnen met het Rad van Fortuin.

Vestigingsmanager Stephan van Bommel is trots op de nieuwe Praxis en verheugt zich op de feestelijke opening. ,,Als grootste decoratieve bouwmarkt van Gorinchem en omstreken inspireren wij mensen bij het realiseren van complete klusprojecten. Al jarenlang is Praxis de beste partner voor alle denkbare doe-het-zelfklussen”, vertelt hij.

In de Praxis Gorinchem staat van woensdag 22 tot en met zondag 26 juli mei de Feest- en Voordeelweek op het programma. Deze vijf dagen krijgen klanten maar liefst vijftien procent korting op alle artikelen. Bovendien staat elke dag een spectaculaire dagaanbieding op de agenda en zijn er allerlei leuke demonstraties. Op zaterdag brengt Thomas van het populaire tv-programma Eigen Huis en Tuin deelnemers van een speciale workshop alle kneepjes van het klussen bij. Bovendien maken alle klanten die op woensdag, donderdag en vrijdag meer dan vijftig euro besteden kans op één van de achttien luxe stadsfietsen. Deze worden op zaterdag aan de gelukkige winnaars uitgereikt. Uiteraard is ook gedacht aan de kinderen. Zo kunnen zij zich van woensdag tot en met zaterdag naar hartelust uitleven op een springkussen. Ook zijn er ijsjes voor jong en oud en maken klanten kans op allerlei geweldige prijzen tijdens het Rad van Fortuin.

advertentie
advertentie