De Hypotheker Gorinchem adviseert over koopsubsidieregelingen

17 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – De Hypotheker in Gorinchem gaat huizenkopers voorlichten en adviseren over de bestaande regelingen die hen aanzienlijk meer financiële armslag geven bij de aankoop van een woning. ,,We merken dat veel van onze klanten vaak niet eens weten dat er regelingen bestaan”, licht Digerto Biemans, franchisenemer van De Hypotheker in Gorinchem toe. ,,Jammer, want deze regelingen kunnen ervoor zorgen dat je in sommige gevallen wél dat droomhuis kan kopen.”

Diverse regelingen, zoals de koopsubsidie, kunnen aspirant huizenkopers behoorlijk wat extra financiële ruimte geven. Inwoners van Gorinchem kunnen bij de plaatselijke vestiging van De Hypotheker vrijblijvend een afspraak inplannen om de regelingen door te nemen waarop zij aanspraak kunnen maken. Bovendien is de hypotheekverstrekker van plan om samen met een aantal andere deskundige partijen een informatieavond over het onderwerp te organiseren in Gorinchem.

De Hypotheker wil er in haar dienstverlening voor zorgdragen dat de consument de juiste financiële beslissingen neemt. Van het kopen van een huis tot en met de oudedagsvoorziening krijgt de consument op zijn persoonlijke financiële situatie toegesneden advies. De Hypotheker bemiddelt tussen klanten en aanbieders van financiële producten, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Daarmee is De Hypotheker de grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van hypotheken en financiële adviezen. De franchiseketen heeft ruim 170 vestigingen, verspreid door het hele land. Op alle vestigingen zijn hypotheekadviseurs in dienst.

advertentie
advertentie