Opbrengst Wensfestival overweldigend

24 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het heeft even geduurd voordat duidelijk wat het resultaat was tijdens het Wensfestival dat op 24 oktober in zalencomplex de Lockhorst in Sliedrecht ten behoeve van de Doe Een Wens Stichting werd gehouden. Nu alle donaties, giften en toezeggingen op de bankrekening zijn bijgeschreven blijkt dat er een fantastisch bedrag bijeen is gebracht.

Het organisatiecomité heeft €7577,31 naar de stichting over kunnen maken. Alleen al door de watertrappelaartjes van wie de kampioen het Nederlands record van 40 minuten moet hebben gevestigd, werd €982,25 via hun sponsors bij elkaar getrappeld. Alle gulle gevers en sponsoren en meewerkenden worden ontzettend bedankt. Mede door dit resultaat kan de Doe Een Wens Stichting de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte blijven verwezenlijken.

Alle kinderen hebben hartenwensen. Iets waar ze van dromen, naar uitkijken. Ook kinderen die een onzekere toekomst hebben; kinderen met een levensbedreigende ziekte. Even kunnen ze alles vergeten. Onbezorgd en blij zijn... iets heel speciaals beleven. Daarvoor zorgt Doe Een Wens Stichting Nederland. Kijk op www.doeeenwens.nl.

advertentie
advertentie