NiKo gaat het anders doen

24 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het Nieuwe Koor, later afgekort tot HeNK en tegenwoordig definitief omgedoopt tot NiKo, bestaat komend seizoen vijf jaar en dat gaat natuurlijk gevierd worden. het koor gaat eind maart/begin april beginnen met een aantal lustrumoptreden en wie mee wil doen kan zich daarvoor inschrijven. NiKo gaat in het nieuwe jaar namelijk onder begeleiding van Siebren Zwaan projecten zingen en wie wil kan zich per project inschrijven.

Elk project bestaat uit ongeveer 12 repetities en een aantal afsluitende optredens. De repetitiedata staan van tevoren vast, evenals het te reperteren repertoire. Het eerste project start op maandag 4 januari en staat in het teken van het lustrum, maar is daarnaast ook een ode aan de onlangs overleden zanger Ramses Shaffy. Volgende projecten zullen tijdig aangekondigd worden in de krant.

Deelname aan een compleet project kost € 50,00 per persoon. NiKo repeteert op maandagavond van 20:00 uur tot 21:45 uur in het SOC-gebouw aan de Arkelse onderweg (nummer 4). Inschrijven op ons eerste project kan van tevoren, op 4 januari of uiterlijk op 11 januari. Voor meer informatie: Mathieu van Pelt (06-16397211). Gewoon eens komen kijken bij een repetitie? De deur staat op maandagavond altijd open.

advertentie
advertentie