Cursus voor jonge moeders

26 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Een kind opvoeden is niet altijd een makkie. veel jonge moeders met kinderen oncer de zes jaar kunnen daarom wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Voor deze moeders heeft Stichting Arkelstad de cursus Samen leren in het leven geroepen. Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Slaaprituelen, rust en regelmaat, stimuleren van de ontwikkeling, grenzen stellen, straffen en belonen, gezondheidspreventie, zelf ontplooiing van de moeders enz.

De cursus die een jaar duurt wordt op twee dagen in de week aangeboden. Wie op maandag de lessen wil volgen kan terecht vanaf 13 september. De lessen zijn van 13.00 uur tot 14.30 uur. Ook op donderdag worden de lessen aangeboden van 13.00 uur tot 14.30 uur. dan begint de eerste les op 16 september.

De cursus wordt gegeven in De Baanbreker aan Stalkaarsen 17 in Gorinchem. Kinderopvang is mogelijk voor de kinderen in de peuterspeelzaal leeftijd. Kinderen tot de peuterspeelzaal leeftijd mogen in de groep meegenomen worden. Voor meer informatie en opgave: 0183 694245 of mailen naar ouderkamers@stichtingarkelstad.nl of lieneke@stichtingarkelstad.nl

advertentie
advertentie