Expositie Marco de Paauw in gemeentehuis

27 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

WERKENDAM - Marco de Paauw exposeert van 2 september tot en met 15 oktober in de bestuursvleugel van het gemeentehuis in Werkendam.

Sinds 2002 is Marco de Paauw beroepsmatig bezig met het vastleggen van de wonderen der natuur. Hij speurt de wereld af op zoek naar de mooiste onderwerpen. Hij heeft zo al heel wat landen bezocht waaronder de VS (Alaska), Japan, Peru, en Europa. Maar ook in zijn eigen land kan hij zich kostelijk vermaken. Het gebied waar hij geboren is, is nu zijn werkterrein geworden. De Biesbosch, is te omschrijven als de Europese amazone. In dit gebied vol kleine stroompjes en velden van riet en mooie wilgenbossen is hij in zijn element.

Hij is met zijn bedrijf Wildlifeimages.nl gespecialiseerd in het organiseren van workshops natuurfotografie. Met zijn eigen boot neemt hij groepjes mensen mee de natuur in om ook hen de kleine kneepjes van de natuurfotografie te leren. Ook zijn natuureducatieve kunst project in het GijsberT van Andel pakt is iets waar hij erg trots op is! Hij probeert het publiek op een positieve manier te stimuleren ten opzichten van de natuur en elkaar.

Voor meer informatie over Marco de Paauw kunt u zijn website bezoeken: www.wildlifeimages.nl

advertentie
advertentie