Feestelijke opening Jumbo

19 oktober 2010 om 00:00 Algemeen

Vanaf 9.00 uur ‘s ochtends heten Niels Onkenhout, CEO Super de Boer en de familie Snaterse samen met het team de klanten hartelijk welkom in de nieuwe winkel.

GORINCHEM - Inwoners uit Gorinchem en omgeving kunnen vanaf woensdag 27 oktober boodschappen doen bij een Jumbo winkel in de buurt. Op die dag is de feestelijke opening van de nieuwe Jumbo winkel in het Piazza Center. De voormalige Super de Boer is omgebouwd tot Jumbo Supermarkt.

Ter gelegenheid van deze feestelijke opening ontvangen de eerste 300 klanten een gratis bosje bloemen. Ook krijgen klanten die voor meer dan 25 euro boodschappen doen, gratis een vers appeltaartje mee. Deze actie duurt tot en met zaterdag 30 oktober.

De medewerkers van de nieuwe winkel krijgen een training in de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de beloftes waarmee de supermarktketen de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service garandeert.

Ondernemersechtpaar Miranda en Eric Snaterse en hun team staan de komende tijd klaar om klanten duidelijk te maken waarin Jumbo zich onderscheidt. Dat gebeurt op basis van de ‘Zeven Dagelijkse Zekerheden’.

advertentie
advertentie