Tweets van de week

4 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Twitter bestaat nu zes jaar. Hoewel lang niet iedereen weet hoe het precies werkt, is het voor velen niet meer weg te denken uit hun dagelijkse mediabeleving. Met Twitter kun je berichten (tweets) van maximaal 140 tekens sturen aan andere twitteraars die jou volgen. Om iedereen te laten meegenieten van wat er in en over het verspreidingsgebied van onze krant wordt getwitterd, verzamelen wij in deze nieuwe rubriek opmerkelijke tweets van de afgelopen week uit de regio.

U kunt overigens zonder zelf te gaan twitteren de tweets van De Stad Gorinchem volgen op http://twitter.com/StadGorinchem (of in twitterjargon @StadGorinchem). Of volg redacteur Mirjam de Swart van De Stad Gorinchem op http://twitter.com/mirjam1307 (@Mirjam1307).

@w8eens Leuk!! RT @DeNieuweDoelen A.s. zaterdag staat de theaterversie van 101 Dalmatiers op de planken http://www.youtube.com/watch?v=yoZ2VZMDn20.”

@HettyvanVeen vanmorgen heerlijk 1 uur gewandeld, ‘t was best koud maar lekker.

@BusynetGorcum RT @KvK_MN: Al aangemeld voor de nieuwjaarbijeenkomst 5 januari? http://lnkd.in/ZxsYsa >MN

@werkplekcoach vandaag gestart met mijn goede voornemen: gestopt met snoepen. Omdat het gezonder is ... zit ik alleen nog met die 2 kilo arabisch gebak :-(

@w8eens De merels die in de US uit de lucht zijn gevallen zijn wereldnieuws.Ook in @GorinchemNL vallende merels in 2009 oorzaak nooit gevonden.

@lonnekevangent op zoek naar een mooi vakantieland voor de periode februari/maart. Iemand tips?

@keesvanwilligen @RobvanWijk Bijkomen ja. Vanmiddag wel even naar stadhuis! Ben ik nooit geweest omdat we normaal altijd voetballen. Ben jij er ook?

@RobvanWijk @keesvanwilligen zeker! Dus de beste wensen doen we dan maar he. Tot vanmiddag en vergeet je lintje en je echte Bliek niet op/om te doen.

@ keesvanwilligen Weet je wat het echte vakantiegevoel is? Krantje lezen in de keuken met koffie. Paar dagen even helemaal niks hoeven of moeten. Heerlijk!

@wimbos31 Maandagochtend in de sportschool. normaal alleen Hans en ik. Nu een zaal vol met zwetende mensen. Hahah, elk jaar weer hetzelfde verhaal

@merwedelinge RT @joeyvdpoel Onderweg naar school. Wat is het toch lekker warm in de trein van @Arriva_NL. Ik begin gewoon te zweten :-$. #mll

@scoutingapv Wij wensen iedereen een fijn, gezond en gelukkig 2011 toe, en natuurlijk een super jubileumjaar

advertentie
advertentie