Danssalon weer van start

3 januari 2011 om 00:00 Nieuws

ARKEL - Eerste Danssalon in het nieuwe jaar start in Odina-Arkel op zaterdag 8 januari. Na de dure decembermaand start de Danssalon met een nieuwe actie gedurende de maanden januari en februari. Wanneer men een introducé meeneemt die nog niet eerder heeft kennis gemaakt met de Danssalon betaalt men de helft van de entreeprijs.

Dansen is leuk en een goede manier van bewegen. Iedereen kan het, doet het en je ziet het overal: op straat, bij feesten, in de disco en op tv. In een wereld waarin we steeds meer langs elkaar heen leven is stijldansen dé gelegenheid om samen iets te ondernemen. En dat in een gezellige en ontspannen sfeer, waar de Danssalon uniek in is.

De Danssalon is speciaal bedoeld voor 50-plussers die willen dansen tussen leeftijdsgenoten op muziek van weleer en nu in een ontspannen sfeer. Een dansavond in de Danssalon is echt anders. De bezoekers komen om te dansen en om contact te maken met bekende en onbekende gezichten.

De Danssalon is iedere 2e zaterdag van de maand te vinden in Odina. De zaal is open om 19.30 en vanaf 20.00 uur gaat de dansavond echt van start. Stijlvolle uitgaanskleding is gewenst. Entree € 6,00 p.p. Let op de actie: gedurende de maanden januari en februari € 3,00 p.p.

advertentie
advertentie