Vernieuwd clubhuis voor Show & Marchingband Gorcum

12 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Tijdens de kerstvakantie is de kantine van Show & Marchingband Gorcum grondig onder handen genomen en heeft er een complete make-over plaats gevonden. Onder grote belangstelling van vele leden, oud-leden en instructie tijdens de nieuwjaarsinstuif op 8 januari heeft de heropening van het compleet gerestylde clubhuis plaatsgevonden.

Ank Versluis – lid van het eerste uur en thans kantinebeheerster – mocht symbolisch de tussendeur tussen het Guardcenter en de kantine van het clubhuis openen, waarna een ieder het resultaat van de grootscheepse metamorfose kon aanschouwen. Was de kantine bij ingebruikname zo’n 25 jaar geleden voorzien van een systeemplafond om de luchtzuiveringsinstallatie te verbergen; nu waren deze plafondplaten verdwenen zodat de contouren van de oude Kruitbunker weer zichtbaar zijn geworden. Door een likje verf hier en daar, een toepasselijk kunstwerk van de hand van Bianca de Groot aan de muur en een subtiele uitverlichting door vele moderne spots heeft het clubhuis een eigentijdse en industriële uitstraling gekregen.

Eind januari zullen ook de nieuwe meubels geplaatst worden, waarna er weer een volgende stap naar de toekomst gezet zal kunnen worden.

advertentie
advertentie