Ondernemersnetwerk BusyNet viert 12,5 jarig jubileum

15 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Ondernemersnetwerk BusyNet heeft afgelopen vrijdag het 12,5 jarig jubileum gevierd. Dit festijn vond plaats in Stadschouwburg De Nieuwe Doelen. Tijdens de opening heeft voorzitter Ben Saarberg het eerste exemplaar van de jubileumgids uitgereikt aan Willem Cornelisse. Willem is één van de eerste leden en heeft mede aan de wieg gestaan bij de oprichting van BusyNet. 

Op 14 juli 1998 werd BusyNet opgericht door Willem Peek ((B/Mak Bedrijfsmakelaars) en Ingrid Cantrijn (Cantrijn groep). Zij vonden nl. dat Gorinchem iets miste. Er bestond wel zoiets als de IKG en de winkeliersvereniging. Maar een netwerkclub voor kleine ondernemers was er niet. En zo werd de kiem gelegd voor het huidige BusyNet dat nu haar 12 ½ jarig jubileum viert. In de loop der jaren is BusyNet steeds meer een regionaal netwerk geworden. De naam is in de loop der jaren veranderd van Busy.Net Gorcum naar BusyNet.

Ondernemersnetwerk BusyNet is een platform voor kleine en startende ondernemers in de regio Gorinchem, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Land van Heusden en Altena. Inmiddels is het ledental gegroeid naar ruim 100 leden. Het belangrijkste doel is netwerken, uitwisselen van kennis en ervaring tussen leden onderling maar ook de maandelijkse netwerkbijeenkomsten.

Op deze bijeenkomsten behandelen professionele sprekers een actueel thema of interessant onderwerp. Dit kunnen onderwerpen zijn zoals bv: gebruik sociale media, verbeteren van de eigen website, marketing, behandelen van incasso problemen, juridische of verzekering vraagstukken etc. Ondernemers die interesse hebben, kunnen vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Kijk voor meer informatie op www.busynet.nl

advertentie
advertentie