Afbeelding
Janus Visser/BDU

Politie zoekt getuigen gewapende overval restaurant

16 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een Chinees-Indisch restaurant aan de Twijnderstraat op zaterdagavond 15 januari. Rond 20.00 uur was de 49-jarige eigenaresse samen met haar dochter in het afhaalgedeelte van het restaurant toen plots drie onbekende mannen binnenkwamen. Een van de drie mannen pakte de 49-jarige vrouw vast. Een tweede bedreigde de 14-jarige dochter met een vuurwapen gelijkend voorwerp. De derde man deed een greep in de kassa. Het drietal ging er vervolgens met onbekende buit vandoor. Mogelijk zijn de daarbij in een auto gestapt. Op het moment van de overval waren geen gasten meer in het restaurant aanwezig.

De politie is direct een onderzoek naar de overval gestart. Met diverse eenheden werd in de omgeving van het restaurant gezocht en werd de wijk afgezet, maar de mannen werden niet meer aangetroffen. Ook werd een buurtonderzoek gedaan en kwam de Unit Forensische Opsporing ter plaatse voor een sporenonderzoek. De politie vraagt getuigen van de overval contact op te nemen en beschikt over de volgende signalementen:

Dader 1: licht getinte man, tussen 20 en 27 jaar, normaal postuur, donkere halflange jas met capuchon, donkere broek.

Dader 2: licht getinte man, ongeveer 1.80m, normaal postuur, donkere halflange jas met capuchon, donkere broek en sportschoenen.

Dader 3: licht getinte man, tussen 23 en 30 jaar, ongeveer 1.75m, normaal postuur, donkere halflange gewatteerde jas met capuchon, donkere broek, sportschoenen.

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie, neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

advertentie
advertentie