Specsavers Gorinchem gaat verbouwen

28 februari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De optiekwinkel Specsavers aan de Westwagenstraat 2 gaat verbouwen en daarom kan iedereen van 7 en met 19 maart terecht voor vijftig procent korting op alle monturen. Mike Boemaars, opticien en eigenaar: ,,Inmiddels bestaat de winkel zes jaar en vonden we het tijd worden om het interieur eens goed aan te pakken. Daarom gaan we deze maand verbouwen. De winkel gaat een paar dagen dicht, zodat we de boel grondig onder handen kunnen nemen."

,,We gaan tijdens de verbouwing de winkel van onder tot boven aanpakken. De klanten zullen zien dat de winkel een hele andere uitstraling heeft. Niet alleen van binnen, maar ook de etalage. Binnen hebben we andere verlichting en een andere manier van display zodat onze monturen nog beter tot hun recht komen," aldus een enthousiaste Boemaars ,,In twee dagen tijd – 14 en 15 maart – krijgt de hele winkel een metamorfose. Nadat onze deuren weer geopend zijn, zullen de mensen versteld staan van de verandering. En om die metamorfose te vieren, krijgen mensen nog tot en met 19 maart 50% korting op alle monturen."

Exclusieve monturen

Behalve een nieuw interieur heeft de winkel ook een nieuwe lijn aan de montuurcollectie toegevoegd. Monturen die door het designtweetal Spijkers & Spijkers exclusief voor Specsavers zijn ontworpen. De monturen kosten 169 euro, inclusief standaard enkelvoudige glazen. ,,Dat is geen geld voor een Spijkers & Spijkers montuur. Het merk is enorm populair en de kleding zie je ook terug op de catwalks in Parijs en Milaan. Net als voor alle merkmonturen geldt ook voor deze monturen dat je bij ons terecht kan voor twee brillen voor de prijs van één. En met deze verbouwingsaanbieding heb je al één bril voor de helft van de prijs. Met andere woorden, genoeg redenen om eens bij ons langs te komen en deze geweldige monturen te bekijken. Je weet in ieder geval zeker dat je er volgens de laatste mode bijloopt."

De ogen van de klanten worden gemeten door een MBO-gediplomeerd opticien bij Specsavers. Boemaars: ,,Zien is één van de belangrijkste zintuigen en daar moet je zuinig mee omgaan. Wij zijn ons daar terdege van bewust en daarom vinden wij dat je een oogmeting alleen mag doen als je MBO-gediplomeerd bent. Het is ons een doorn in het oog dat het beroep opticien nog steeds niet gereguleerd is in Nederland en dat dus iedereen zomaar ogen mag meten. Bij ons zijn klanten verzekerd van een professionele meting."

Ook de medewerkers in de winkel worden regelmatig geschoold op het gebied van service, kwaliteit, product en mode. ,,Natuurlijk is het belangrijk dat diegene die je ogen en oren meet gediplomeerd is, maar bij Specsavers vinden we het ook belangrijk dat onze medewerkers weten waar ze over praten. Daarom heeft iedereen zo zijn of haar eigen specialiteit. En op dat gebied wordt hij of zij dan ook extra geschoold."

advertentie
advertentie