Meteoor laat punten liggen

4 april 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De heren van volleybalvereniging De Meteoor hebben zaterdag punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen het twee plaatsen lager geklasseerde WHV.

De eerste set had De Meteoor geen kind aan WHV. Vooral Van Veenendaal sloeg er stevig op los en onder zijn leiding werd de eerste set zonder moeite binnen gehaald.

In de tweede set leek WHV ook geen weerstand te kunnen bieden. De thuisploeg bouwde al snel een flinke voorsprong op. Opvallend in deze set was dat de jonge Cornet een tijd buiten bewustzijn op het veld lag, na in aanraking te zijn gekomen met de elleboog van Van der Cruijsen. Hij mocht op de bank even bijkomen, maar nog in dezelfde set, die winnend werd afgesloten, maakte hij zijn rentree.

Bij de Gorcumers sloop in de derde set de onderschatting er in. Er werden veel fouten gemaakt en de tegenstander kreeg de gelegenheid om in de wedstrijd te komen. Dit leverde dan ook zowel in de derde als in de vierde set de winst op voor WHV.

In de beslissende vijfde set liet De Meteoor zien de sterkere partij te zijn, zoals eerder al duidelijk had moeten zijn. De 3-2 winst was voor De Meteoor, in een enerverende wedstrijd die eigenlijk 4-0 winst had moeten opleveren.