De VerhalenKaravaan van start

28 april 2011 om 00:00 Nieuws

WERKENDAM - De VerhalenKaravaan, editie Dussen-Babyloniënbroek-Almkerk, gaat maandag 9 mei officieel van start. Schrijver Piet Hartman en kunstenaar Jack van Mildert presenteren de routekaart en de website www.deverhalenkaravaan.nl om 16.00 uur bij Klompenmakerij Den Dekker in Dussen.

Dankzij de voortvarende samenwerking mogen Schatten van Brabant, de burgemeesters van Werkendam, Woudrichem en Aalburg met hun cultuurprinsessen het eerste exemplaar in ontvangst nemen. De route van 21 km voor wandelaars, fietsers, ruiters en rolschaatsers, brengt oude verhalen en verborgen rijkdommen tot leven. Een stoet aan lokale artiesten gaf De VerhalenKaravaan tijdens de try-out op zaterdag 18 september kleur. Robert Holmes van de VVV Altena Biesbosch voorzag de website van de nieuwste snufjes. Wie midden in de polder staat kan met zijn smartphone de verhalenverteller, foto's en filmpjes oproepen.

Liefhebbers kunnen de routekaart afhalen bij de VVV Altena Biesbosch en Klompenmakerij Den Dekker. Men kan de routekaart via de website ook downloaden en printen. De route bevat vier pleisterplaatsen: Klompenmakerij Den Dekker, theetuin Grand Jardin, café-cafetaria de Alm en café-restaurant 't Wapen van Emmickhoven.

advertentie
advertentie