GJS - NOAD'32 4-3

2 mei 2011 om 00:00 Nieuws

DALEM - Op sportpark Dalem stond het restant van de gestaakte wedstrijd (blessure scheidsrechter) tegen NOAD op het programma. Beide ploegen begonnen de laatste 30 minuten met een 1-1 stand, en maakten er een waar spektakelstuk van. Het vizier van de Dalemers is gericht op stadsgenoot SVW dat op een veilige tiende positie op de ranglijst bivakkeert. De thuisploeg kwam met aanvallende aspiraties binnen de krijtlijnen. Dat resulteerde al na zeven minuten in de 2-1 van Christiaan van Delsen. Amper acht minuten later verdubbelde Ruud Bos, op aangeven van David Ruane, met het hoofd de marge (3-1). De thuisploeg, werkend aan het doelsaldo, moest ampel vier minuten later even pas op de plaats maken toen NOAD vanaf de stip de aansluitingstreffer mocht maken (doelpunt Huub Blom). Even schoot de schrik in de Dalemse benen toen Arne Fuijkschot uit de kluts zelfs de 3-3 liet aantekenen, maar vanaf de aftrap was het Kevin Gruiters die alsnog de volle buit binnen schoot (4-3). Met nog twee duels te gaan, gaan GJS en SVW uitmaken wie er wel of niet veroordeeld gaat worden tot de nacompetitie. Beide ploegen hebben evenveel punten, maar de streepjes beschikken over een beter doelsaldo.