Nieuwe volleybalclub in Arkel

25 juni 2011 om 00:00 Nieuws

ARKEL - In Arkel is onlangs de nieuwe volleybalvereniging Volleybal in Arkel, of kortweg VIA, opgericht. De vereniging is opgericht door Arjan en Bianca Venderbos en Rob en Tamara Werkhoven. Deze fanatieke volleyballers misten in het rijke arsenaal van sportverenigingen in Arkel deze tak van sport. In de oprichtingsperiode van april tot nu, hebben zich inmiddels 21 senioren en 19 jeugdleden aangemeld. Het plan is om al in het seizoen 2011-2012 deel te gaan nemen aan de zowel de senioren als de jeugdcompetitie. Daarnaast wordt op dit moment onderzocht of er een recreatieve tak kan worden toegevoegd.

De wedstrijden en trainingen worden gehouden in De Lingehal. De eigenaar ondersteunt dit initiatief en zal de zaal dusdanig aanpassen dat aan alle eisen van de NEVOBO wordt voldaan.

De trainingen worden gehouden op dinsdagavond van 21:00 uur tot en met 22:30 uur voor de dames, donderdagavond van 21:00 uur tot en met 22:30 uur voor de heren en maandagmiddag 15:30 uur tot en met 16:30 uur voor de jeugd. Voor het komend seizoen is de trainersstaf inmiddels gereed. De heren worden getraind door Rob Werkhoven, de dames staan onderleiding van Henk Oosse en de jeugd staan onder de bezielende leiding van Tamara Werkhoven. Zowel Tamara als Henk hebben trainerservaring opgedaan bij andere verenigingen.

Dat het voor de oprichters serieus is, blijkt wel uit het feit dat er gesprekken lopen voor shirtsponsoring van zowel de heren als de dames. Daarnaast zijn er enkele trainingsballen gesponsord door bedrijven uit Arkel e.o. Ook wordt begin oktober 2011 een stratentoernooi georganiseerd in De Lingehal. Voor meer informatie over VIA, mee doen, de trainingen, sponsoring of het stratentoernooi kan worden gemaild naar secretariaat.via@gmail.com

advertentie
advertentie