De Nieuwe Doelen nu ook mobiel bereikbaar

29 juni 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Mocht je deze zomer op het terras genieten van een zomerse cocktail of een biertje en je ineens bedenken dat je nog geen tickets hebt gereserveerd voor de voorstelling van Plien en Bianca of When Harry met Sally, geen nood. Met ingang van 1 juli is er een mobiele versie van de website van De Nieuwe Doelen beschikbaar en kan er dus ook vanaf iPad en iPhone worden gereserveerd.

,,Ook De Nieuwe Doelen gaat met zijn tijd mee en heeft naast de vertrouwde website www.denieuwedoelen.nl vanaf 1 juli nu dus ook een mobiele versie van de website beschikbaar," aldus schouwburgdirecteur Rob van Wijk.,,Daarmee kan rechtstreeks worden gereserveerd of informatie over een voorstelling worden geraadpleegd. Met deze applicatie willen we tegemoet komen aan de tendens dat mensen steeds meer ad hoc tickets bestellen. Ze zien iets op tv, lezen een bericht in de krant of krijgen de smaak te pakken tijdens een festival of evenement als de Zomerfeesten en willen het liefst meteen kaarten bestellen om er niet naast te grijpen. Zodra je op iPhone of iPad www.denieuwedoelen.nl intoets, vult je scherm zich met een voor dat medium gebruiksvriendelijke versie van onze site."

Schouwburg De Nieuwe Doelen is in verband met de zomersluiting gesloten van maandag 4 juli tot maandag 22 augustus. Het nieuwe theaterseizoen wordt op passende wijze geopend door Bert Visscher op 28, 29 en 30 september. Liefhebbers van het toneel van Ab Gietelink en Theater Nomade kunnen voor de voorstelling Danton en de Franse revolutie al op 24, 25 en 26 augustus terecht op Slot Loevestein. Kaarten hiervoor zijn ook online te reserveren.

advertentie
advertentie