Nachtpremière laatste Harry Potter film

29 juni 2011 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - Servicebioscoop Hollywoud verzorgt in de nacht van 12 op 13 juli een Harry Potter and the Deathly Hallows marathon. het is ook mogelijk alleen het tweede deel van Harry Potter and the Deathly Hallows te bezoeken.

Deel een gaat van start om 21.15 uur. Harry, Ron en Hermione beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, 'de Horcruxes', te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Dumbledore. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister.

Het allerlaatste deel van harry Potter begint om 00.05 uur en wordt in 3D getoond. In dit allerlaatste deel van de Harry Potter-cyclus barst de strijd pas echt los tussen de goede en kwade krachten binnen de tovenaarswereld. Niemand is nog veilig en niets is meer wat het ooit was. Harry Potter komt steeds dichterbij de allesbeslissende confrontatie met de Heer van het Duister en zal als Uitverkorene misschien wel het ultieme offer moeten brengen. Het einde nadert. Dit is het slot.

Toegang marathon: 19,50 euro pp. Toegang nachtpremière: 11,00 euro pp. Geen kortingen of acties mogelijk. Meer informatie: www.hollywoud.nl of 0183-307286.

advertentie
advertentie