Live muziek bij de Lingehaven

26 juli 2011 om 00:00 Algemeen

Het programma ziet er als volgt uit:

Tommy Netten organiseert reeks concerten GORINCHEM - Tommy Netten Entertainment verzorgt in de periode van 21 juli tot en met 5 augustus kleine evenementen bij de Gorinchemse Lingehaven. De evenementen vinden plaats op donderdag en vrijdag tussen 16.30 uur en 18.30 uur op de derde waterkering, direct voor het voorzieningengebouw. Het terras daar tegenover zal geopend zijn.

Donderdag 21 juli: Hollands Glorie. Met hun gezellig Nederlandstalig repertoire zullen zij de opening van de kleine evenementen 2011 verzorgen. Direct al op de eerste dag veel gezelligheid in de Gorinchemse Lingehaven.

Vrijdag 22 juli: Kees Cornelisse. Hij is inmiddels niet meer weg te denken uit de Gorinchemse Lingehaven. Opnieuw zal Kees met veel enthousiasme de steigers van de Lingehaven bewandelen en ook een bezoek aan boord is niet ondenkbaar. Zoals altijd speelt Kees op verzoek de grootse en leukste zeemansliedjes en meezingers.

Donderdag 28 juli: Tommy Netten. Deze ras entertainer weet als geen ander zijn publiek te bespelen en zal op deze middag zijn repertoire aanpassen aan het aanwezig publiek. Tommy kennende is het niet ondenkbaar dat hij ook tijdens dit optreden weer een ‘special guest’ zal uitnodigen om met hem enkele duetten te zingen.

Vrijdag 29 juli: De Bosche Maten. Dit shantykoor zingt gezellige klassiekers. Het publiek kan meedeinen op de woelige baren en de klok van Arnemuiden. Ouderwetse gezelligheid op vrijdagmiddag in de Lingehaven

Donderdag 4 augustus: Kees Cornelisse en tenslotte

Vrijdag 5 augustus: Arkels Visserskoor met hun oud-Hollandse liedjes.

advertentie
advertentie