Cursus Fotobewerking

25 juli 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rivas Extra organiseert in samenwerking met SeniorWeb, Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost en Gemeente Gorinchem de cursus Fotobewerking. Met een digitale camera zijn er veel meer mogelijkheden dan met een ouderwets analoog toestel. In de cursus Fotobewerking leren deelnemers hoe zij foto's van de camera op de computer kunnen zetten, beheren en bewerken, mailen en printen. Ook gaan zij aan de slag met het maken van een diashow en wordt er gekeken naar het maken van een webalbum. Voorwaarden voor het meedoen aan deze cursus is dat de deelnemers de deelcursussen Kennismaking met de computer en Internet/e-mail hebben gevolgd.

De bijeenkomsten zijn op 6, 13 en 20 september en 4 en 11 oktober van 13.30 - 15.30 uur. Ze vinden plaats in het Rode Kruisgebouw aan de Marinus Spronklaan 57 in Gorinchem. Er kunnen maximaal acht personen per cursus deelnemen. De kosten voor deelname bedragen 65 euro, inclusief cursusboek. Rivas-pashouders krijgen 10 procent korting.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn telefoonnummer 0900-8440 (lokaal tarief) of via de website www.rivas.nl

advertentie
advertentie