Gorinchem Beweegt deze week

28 juli 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Kinderen in Gorinchem kunnen de hele vakantie meedoen aan het gratis sportieve programma van Gorinchem Beweegt. Kinderen van de basisschool en middelbare scholieren hebben ieder een eigen programma. Ze kunnen op elk tijdstip kiezen uit verschillende sporten. Net als vorige week verzorgt Anuschka Bozo, bekend van 'So you think you can dance' de afsluiting met een dansworkshop. De workshop is op donderdag 4 augustus om 15.00 uur, ditmaal Buiten de Waterpoort.

Agenda dinsdag 2 tot en met donderdag 4 augustus 2011

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar, Buiten de Waterpoort, van 13.00 tot 15.00 uur:

Dinsdag 2 augustus: Honkenvoetbal, natte sponzentrefbal.

Woensdag 3 augustus: Flessenhockey, voetbal, watergevecht.

Donderdag 4 augustus: Grote afsluiting met zeskamp: Stormbaan, skilopen, touwtrekken, waterdragen, skippyballenrace en het 'oberspel'.

Verder is donderdagmiddag Onderwatersportvereniging OSCG aanwezig, waarbij kinderen kennis kunnen maken met snorkelen. Zwemspullen meenemen dus.

Vanaf 15.00 uur een dansworkshop door Anuschka Bozo, Buiten de Waterpoort, voor jong en oud.

Middelbare scholieren van 13 jaar en ouder, in Gorinchem Oost en Lingewijk, van 19.00 tot 21.00 uur:

Dinsdag 2 augustus: Sportpunt Lingewijk: Voetbaltoernooi, honkbal, basketbal.

Woensdag 3 augustus: Sportavond, Buiten de Waterpoort; beachvolleybal, clinic van volleybalvereniging Meteoor, daarnaast voetbal.

Donderdag 4 augustus: afsluiting van het Zomerprogramma van week 31 met een dansworkshop door Anuschka Bozo, bekend van het tv-programma 'So You Think You Can Dance'. Deze workshop begint om 15.00 uur Buiten de Waterpoort.

(Bij slecht weer gaan de activiteiten door. Dan wordt uitgeweken naar sporthal De Oosterbliek.)

Het Zomerprogramma duurt nog tot zaterdag 13 augustus en wordt dan afgesloten met een Zomer Sportspektakel. Dit zal van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvinden op de Groenmarkt en maakt onderdeel uit van de Zomerfeesten.

Op www.gorinchem.nl/gorinchembeweegt onder Actueel is de meest actuele informatie te vinden over het volledige programma. Gorinchem Beweegt is ook te volgen op twitter: www.twitter.com/gorbeweegt. Mensen met vragen kunnen contact opnemen met één van de medewerkers van Gorinchem Beweegt via (0183) 659 425 of gorinchembeweegt@gorinchem.nl.

advertentie
advertentie