Rituals opent winkel in Gorinchem

29 juli 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rituals is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert. Met haar productlijn - van verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, badjassen, geurkaarsen en edelstenen make-up - staat Rituals voor speciale aandacht die alledaagse routines weer in betekenisvolle rituelen verandert. Dit oeridee van oprichter Raymond Cloosterman is in elf jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal. Recentelijk ging er weer een winkel open in Nederland. Vanaf heden is Rituals ook te vinden aan de Gasthuisstraat 5 in Gorinchem.

,,Prettige muziek, fijne geuren en vriendelijk personeel zijn de hoofdingrediënten die er voor zorgen dat iedereen die dit slow shopping paradijs binnenstapt zich hier direct op zijn gemak voelt.'', aldus shop manager Vincent van Leest. De winkel in Gorinchem heeft net als de andere Rituals winkels een 'testereiland' waar de home & body producten rustig uitgeprobeerd kunnen worden. Ook is er alle ruimte voor make-up advies, een handmassage of een kopje thee.

Oosterse rituelen

Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld, een cultureel antropoloog en een selectie topparfumeurs. Alle producten - ruim 300 in totaal - zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers.

Na de opening van de allereerste Rituals winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden steden als Londen, Madrid, Lissabon, Praag en Berlijn. Inmiddels heeft Rituals meer dan 175 winkels wereldwijd en zo'n 250 shop-in-shops, waaronder in de Bijenkorf, V&D en Mooi. Ook zijn er inmiddels Rituals City Spa's in Almere, Zwolle en in het Belgische Knokke.

De Rituals winkel op de Gasthuisstraat 5 in Gorinchem is geopend op maandag van 10.00 tot 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur (donderdag tot 21.00 uur) en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Info: www.rituals.com

advertentie
advertentie