Sporten begint weer bij Sportvereniging Hartrecreatief

11 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Sportvereniging Hartrecreatief gaat weer beginnen met sporten. Op dinsdag 6 en/of donderdag 8 september komt de groep bij elkaar in het Gymnastieklokaal aan de Dr. Hiemstralaan 87 in Gorinchem', .

Bijna 20 jaar bestaat de Gorcumse Sportvereniging Hartrecreatief. In 1992 opgericht in samenwerking met de afdeling cardiologie van het Beatrixziekenhuis, met het doel om uit gerevalideerde hart- en vaatpatiënten de kans te bieden om op een verantwoorde manier en onder professionele begeleiding sport en spel te beoefenen.

De doelgroep bestaat uit mensen met hart- of vaatproblematiek die hun reguliere revalidatie er op hebben zitten. ,,Om er nu voor te zorgen dat deze groep niet in een gat valt, bieden wij faciliteiten om onder begeleiding van Sport en Medische begeleiding aan sport en spel te doen. Je ziet vaak dat mensen na hun revalidatie in het ziekenhuis angst hebben om weer actief aan het sporten te gaan, bang dat er iets mis kan gaan. Door bij en met ons te sporten hopen we die angst weg te nemen, " aldus de sportvereniging.

Voor meer informatie: www.hartrecreatief.nl

advertentie
advertentie