Jenaplanschool Gorkum opent nieuwe schooljaar

16 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De eerste schooldag is op de Jenaplanschool niet alleen voor de kinderen een bijzondere dag. Ook ouders en stamgroepleiders hebben veel met elkaar bij te praten na de 6 weken lange zomervakantie.

Voor het eerst werd het schooljaar dit keer geopend met een mobiele espresso en cappuccinobar, verzorgd door één van de ouders, die professioneel barista is. De activiteit werd heel goed bezocht. Een 50-tal ouders nam, na het afscheid nemen van de kinderen in de stamgroep, een momentje om onder het genot van de heerlijke koffie even bij te praten met andere ouders. Hiermee wordt ook meteen duidelijk dat het team samen met de ouders vorm geeft aan de school: de betrokkenheid van de ouders is groot.

De kinderen van de hogere stamgroepen werden deze eerste schooldag verrast met nieuwe schoolborden. Een digitaal schoolbord waarmee de stamgroepleider de nieuwste leermethoden kan gebruiken in de klas. Ook het geven van presentaties door de kinderen zelf wordt hiermee nog echter.

Bij de Jenaplanschool staat de groei en brede ontwikkeling van elk kind centraal. Daarbij loopt het in de wereld leren staan als een rode draad door alles heen tijdens de schooltijd van de kinderen. Kijk op www.jenaplangorkum.nl voor meer informatie.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Peter Vroone, directeur Jenaplanschool Gorkum. Telefoon: 0183-690571 of mail: admin @jenaplangorkum.nl.

advertentie
advertentie