Nieuw seizoen vol beeldende kunst

29 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Kunstcentrum TOON start vanaf september weer een nieuw seizoen vol beeldende kunst, muziek en dans cursussen. Vanaf dat moment zijn de ruimtes weer gevuld met kinderen, jongeren en volwassenen die hun creativiteit de vrije loop laten door prachtige muziek te maken of de mooiste kunstwerken maken met behulp van verschillende technieken.

TOON verzorgt cursussen in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena. Voor beeldend starten er in september weer allerlei verschillende cursussen. Naast de cursussen die ieder jaar worden aangeboden, is er ook een nieuw aanbod.

Wat te denken van een potje filosoferen met Daan Slobbe? Op maandag is dit mogelijk in Gorinchem en op woensdag in Woudrichem. Simon Woudwijk gaat als nieuwe docent van TOON in Woudrichem op donderdag een cursus Open Atelier begeleiden. Hij is actief beeldend kunstenaar en een zeer ervaren docent.

Schrijftalent ontdekken? Kies dan voor de schrijfproeverij van Inge van Wijgerden. In zes lessen van 2 uur neemt ze haar cursisten bij de pen om te ontdekken wat je met geschreven taal kan doen én wat het met jou doet. Op dinsdagavond in Woudrichem en op donderdagavond in Gorinchem. Inge is één van de dertien gecertificeerde schrijfdocenten in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.toonjetalent.nl en schrijf in voor een van de beeldende cursussen.

advertentie
advertentie