CURVES ondersteunt de Hartstichting

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Curves 30 minuten fitness voor vrouwen was vorige week woensdag rood gekleurd. Alle 58 Curves clubs in Nederland deden woensdag 21 september namelijk mee aan de Dress Red day. Met deze actie werd in het hele land de Hartstichting ondersteund. Leden kwamen die dag in het rood sporten; rode sokken, schoenen, shirts, pet, het maakte niet uit, als het maar rood was.

,,Regelmatige lichaamsbeweging en gezonde voeding zijn onze beste wapens in de strijd tegen dit soort ziekten," legt Sylvia van Driel, eigenaresse van Curves Gorinchem uit. ,,We zijn ervan overtuigd dat Curves je hiervoor de 'tools' geeft."

,,Dagelijks zien we de gezondheidsresultaten van sportende vrouwen in onze club. Vrouwen trainen bij Curves op toestellen met hydraulische weerstand. Hiermee bouw je spierkracht op en vergroot je je uithoudingsvermogen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze manier van sporten zeer effectief is bij gewichtsverlies, spierversteviging en voor het krijgen van meer energie. Voor elke vrouw, ongeacht leeftijd of lichaamsbouw."

Curves, Kazerneplein 15, Gorinchem (boven Parkeergarage Kazerneplein)

advertentie
advertentie