Debuutconcert KLINK

30 september 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Zangroep KLINK geeft zaterdag 19 november en zondag 20 november een debuutconcert in De Haarhorst aan de Grote Haarsekade in Gorinchem. Op zaterdag vangt het concert om 20.15 uur aan en op zondag om 15.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en via www.groepklink.nl te bestellen.

KLINK! is tien maanden geleden opgericht door Astrid Sijts, Ruben Weverling en Wiebe van der Honing. De nieuwe zanggroep is samengesteld uit 10 personen. Dit is een kleine groep, waardoor ieders aanwezigheid super belangrijk is en ieders stem werkelijk tot z'n recht komt. Er worden 5-8 stemmige en zeer gevarieerde nummers gezongen, van klassiek tot pop, bekende en onbekende songs. KLINK! heeft dit zeker laten horen bij het eerste spetterende optreden tijdens het Koorfestival.

Het Koorfestival in Gorinchem op zaterdag 17 september was het eerste officiele optreden van de nieuwe zanggroep KLINK! In de Lutherse Kerk aan de Langedijk en op het hoofdpodium op de Grote Markt verzorgde KLINK! een optreden van hoog niveau. De zanggroep, die pas een half jaar, om de veertien dagen met elkaar repeteert, bracht een zeer gewaagd en gevarieerd programma ten gehore. Het publiek werd verrast met zes totaal verschillende arrangementen.

advertentie
advertentie