Nicolaas Buffinga bij Gorcumse Open Tafel

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Gorcumse architect Nicolaas Buffinga is de spreker op de eerstvolgende Gorcumse Open Tafel. Woensdag 19 oktober komt de tafel weer bijeen in Hotel Gorinchem, de ontvangst is vanaf 18.15 uur.

Nicolaas Buffinga studeerde Bouwkunde, Architectuur aan de T.U. Delft en is docent aan het Gymnasium Camphusianum in Gorinchem. Momenteel speelt hij een grote rol bij de expositie De Aard van de Stad in het Gorcums Museum.

Nicolaas Buffinga heeft, met zijn architectenbureau, onder andere getekend voor het ontwerp van het clubgebouw van de Golfclub The Dutch in Spijk. Hij zal daarover vertellen.

Bij de Gorcumse Open Tafel, opgericht in 1965, kunnen leden, belangstellenden en introducé(e)'s elkaar in een informele sfeer ontmoeten en van gedachten wisselen met het oog op een soepeler funktioneren van de samenleving. De Tafel is toegankelijk voor hen die onze stad een goed hart toedragen.

Hotel Gorinchem serveert een speciaal 3-gangenmenu voor € 20,50. Opgave via telefoonnummer: 0183 622 400 of per e-mail: info@hotelgorinchem.nl.

advertentie
advertentie