Olympia'60 - Woudrichem 0-4

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - Hectiek van de bovenste plank op Sportpark Crispijn. Nadat de kruitdampen in Dongen waren opgetrokken, kon de balans opgemaakt worden. Drie rode- en een veelvoud aan gele kaarten, een wedstrijd die 15 minuten werd stilgelegd, maar ook een 0-4 overwinning van de Woerkumers. De thuisploeg verloor drie spelers met rood en beëindigde de wedstrijd met acht man. Arbiter Klop was in Dongen 'de gebeten hond'. De bezoekers stonden halverwege al tegenover negen Dongenaren, maar hadden wel een fout van doelman Marnix Mus nodig om op een 0-1 voorsprong te komen (doelpunt Maikel Nijst). Toen na de rust ook Halit Solmaz als derde speler namens de thuisploeg vervroegd mocht gaan douchen en er een afkoelingsperiode van een kwartier werd ingelast, was het pleit door Woudrichem snel beslecht. Eerst was het Danny Groenveld die de 0-2 binnen tikte, waarna Wilty Schaap zijn voorbeeld volgde (0-3). Vanaf de stip was het uiteindelijk Dennis Baks die de vier vol maakte. Daarmee spaarden de Woerkumers de nummer twee van de ranglijst nog. Als de ploeg van Hans van Gameren wat scherper was geweest, had het dubbele cijfers kunnen schrijven. Een verdiende winst voor Woudrichem in een bizarre wedstrijd.