Bruidsbeurs For Your Wedding in Evenementenhal

20 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Evenementenhal Gorinchem opent op zaterdag 29 en zondag 30 oktober haar deuren voor de eerste editie van bruidsbeurs For Your Wedding. Na eerdere geslaagde edities in andere Evenementenhallen heeft de organisatie nu ook respons kunnen geven aan de vraag vanuit deze regio. De kracht van deze beurs is dat de exposanten veelal afkomstig zijn uit de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Dit is voor de aanstaande bruidsparen ideaal.

Voor aanstaande bruidsparen is deze beurs de gelegenheid bij uitstek om inspiratie en ideeën op te doen voor de mooiste dag van hun leven. Aan elk facet voor het realiseren van de perfecte trouwdag is gedacht. Van de droomjurk voor de bruid, tot bruidsmode voor de allerkleinsten. Er zijn ook diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in onder andere trouwringen, bruidsboeketten, feest en trouwlocaties, fotografie, make-up, ballonnen en drive in shows.

In samenwerking met de exposanten is er twee keer per dag een spectaculaire bruidsmodeshow te zien, waarin volop vernieuwende en eigentijdse creaties voorbij komen. Hip! Weddingdesign, een fris eigentijds en gastvrije bruidsmodezaak uit Dordrecht geeft alvast een kijkje in de collectie van 2012. Ook Harteleyn Bruidsmode uit Waalwijk, waar goede service en betrokkenheid hoog in het vaandel staan, showt een greep uit haar unieke collectie. Humpie Dump uit Spijkenisse, gespecialiseerd in bruidskleding voor kinderen, zal zorgen voor de nodige ontroering, wanneer zij hun minimodelletjes de catwalk op sturen.

Openingstijden: Zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Entreeprijzen: Volwassenen €12,50 (inclusief 1 kop koffie/thee en gebak) Kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren gratis.

Info: www.evenementenhal.nl

advertentie
advertentie