Flinke test voor GKV

30 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In de oefenwedstrijd in de Hoefslag op woensdag tegen de Belgische kampioen Boeckenberg en zaterdag in de openingswedstrijd in de nieuwe Van Rappardhal tegen ROHDA Amsterdam, trof GKV twee tegenstanders van formaat. Het leverde twee attractieve wedstrijden op, met voor het zeer jonge GKV een mooie gelegenheid te wennen aan het hogere niveau.

Beide wedstrijden werden gespeeld in een heel hoog tempo met spectaculaire momenten en talrijke mooie aanvallende acties. Aanvallend deed GKV goed mee, maar verdedigend valt er nog het een en ander te verbeteren. Alle trainingsarbeid levert conditioneel zijn vruchten af, want GKV kan volop gaan tot de laatste minuut. Tegen Boeckenberg werd in 3 delen 21 - 24 gespeeld en tegen ROHDA werd de einduitslag uiteindelijk 24 - 29.

Bij de Amsterdammers speelde oud eerst achttal speler van GKV, Douwe Kranendonk mee en liet zien dat hij nog steeds een pracht korfballer is. De nieuwe Van Rappard; de thuishaven voor de competitie in de hoofdklasse, bevalt prima.

Zaterdag speelt GKV op het Vriendsenschaar toernooi in de Wielewaal in H'veld G'dam om 17.55 uur tegen Vriendenschaar en 20.30 uur tegen Merwede.

advertentie
advertentie