Ruime zege voor ZVG: 10-0

19 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - ZVG heeft middenmoter BE'79 3 weggespeeld met 10-0. ZVG speelde een sterke geconcentreerde wedstrijd. Tegenstander BE'79 3 had geen wissels en dat brak hen in de tweede helft aardig op.

ZVG speelde voornamelijk met een jonge opstelling. Rida Assaban scoorde in de tweede minuut gelijk een mooi doelpunt door een verwoestend afstandschot. In de achtste minuut was het weer raak door Rida Assaban de 2-0. Het was een doelpuntenfestijn. ZVG legde goed spel op de mat en BE'79 kwam er eigenlijk niet aan de pas. Als BE'79 al gevaarlijk werd stond daar de goeie keeper Ronald Weggemans die weer de nul hield. Uiteindelijk werd het 10-0 na een ruststand voor 4-0 voor ZVG. Doelpuntenmakers waren: Rida Assaban 3, Hicham Farhou 5, Jamy Goemaat 1 en Nurretin Yilmaz 1. Moussa Afkeran (Unitas zaterdag) maakte zijn debuut voor ZVG.

Volgende week vrijdag 25 november speelt ZVG de bekerwedstrijd uit tegen FCK de Hommel 2.