Nieuw programma De Blauwe Anemoon

26 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Blauwe Anemoon, inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, gelegen aan de W. de Vries Robbéweg 1 in Gorinchem, heeft weer een geheel nieuw programma voor de komende 2 maanden samengesteld. Sinds eind september zijn er al ruim 100 keer gasten over de drempel gekomen. Het inloophuis voorziet dus duidelijk in een behoefte.

Er worden diverse activiteiten aangeboden. Vaak gericht op het samen creatief bezig zijn, op conditie verbetering, ontspanning en het delen van ervaringen. Alles wordt aangeboden onder het motto: niets moet, veel mag en kan. Ook is het mogelijk om gewoon eens langs te komen voor een kopje koffie. Woensdagavond 30 november is er een filmavond en draaien we de film Love Actually. Op donderdagmiddag 1 december kan er op muziek worden gewerkt aan de conditie. Diezelfde dag staat De Blauwe Anemoon 's avonds in Schouwburg De Nieuwe Doelen bij de voorstelling Ontboezemingen, een humoristisch dram over borstkanker. Op  6 december staat de ochtend in het teken van het maken van 3D kaarten voor de Kerst. Woensdag 14 december is er een schilderavond en op 20 december wordt er van alles verteld over de kracht van essentiële olieën. Op 22 december gaat De Blauwe Anemoon naar buiten voor een wandeling die wordt. Aansluitend wordt er onder het genot van een heerlijke soep geluisterd naar een kerstgedicht.

Voor verdere informatie over onze andere programmaonderdelen en tijden zie: www.deblauweanemoon.nl  Aanmelding kan via info@deblauweanemoon.nl of tijdens openingsuren via 0183-820213

advertentie
advertentie