Feestelijke opening Binnenhof appartementen

28 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Appartementencomplex de Binnenhof werd vrijdag 25 november feestelijk geopend voor bewoners en betrokkenen. Dat gebeurde met het planten van een boom door Poort6 directeur Dick van Zanten, wethouder Jack van Oostrum en directeur Pellikaan (aannemer) Herman Streefkerk.

,,Bijzonder aan dit project is het hoge afwerkingsniveau en het ruime en lichte atrium,'' vertelt Dick van Zanten tijdens zijn toespraak. Zeker in deze tijd maken woningcorporaties en bouwmaatschappijen vaak andere keuzes. Een aanwinst voor de stad Gorinchem dus. De bewoners zijn dan ook erg blij met hun nieuwe woning en met het ruime complex.

Het nieuwe appartementengebouw van Poort6 heeft 39 luxe appartementen. Voor de 20 huur- en 19 koopappartementen was veel belangstelling. Alle appartementen zijn verhuurd en op één na zijn alle appartementen verkocht. Deze laatste is in optie. De aannemer werkt nog aan het groen in het nieuwe woonpark van Gorinchem waar naast de Binnenhof ook de Gildenhof en de Bannehof staan.

advertentie
advertentie